Engleski Hrvatski Njemacki Poljski
 

Boro Kučer

Natrag
Tel: + 385 91 781 77 77
Adresa: 20246 Janjina, Sreser
e-mail kristina@tzjanjina.hr


Kuća se nalazi u mjestu Sreser, 50ak metara od mora. U kući se nalaze 2 apartmana i dvije sobe. Oko kuće je lijepi vrt kojim se gosti mogu koristiti. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Roštilj je na raspolaganju. Apartman broj 2, te sobe imaju zajednički glavni ulaz pa svaki vrata za svoju jedinicu.

Apartmani u kuci

Boro 1  (A2+1)     A1 – PAX 2+1 Apartman se nalazi na prvom katu kuće. Sastoji se od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom te još jednim za jednu osobu, kuhinja je kompletno opremljena a kupaonica je sa tuš kadom. Iz sobe se izlazi na mali balkon koji ima djelomican pogled na more.  
Boro 2  (A2+1)     A2 – PAX 2+1 Ovaj apartman ima zajednički glavni ulaz. Sastoji se od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom te još jednim za jednu osobu. Iz sobe se izlazi na balkon sa pogledom na more. Velika kuhinja je kompletno opremljena a kupaonica je sa tuš kadom.  
Boro 3 i 4  (A2+1)     S3&4 – PAX 2 Obje sobe imaju svoj WC, u samoj sobi te imaju upotrebu kuhinje. Svaka soba ima svoju. Kuhinje se nalaze na medju katu te je tu i terasa za ove sobe.S3&4 – PAX 2 Obje sobe imaju svoj WC, u samoj sobi te imaju upotrebu kuhinje. Svaka soba ima svoju. Kuhinje se nalaze na medju katu te je tu i terasa za ove sobe.  
Janjina Popova Luka Drace Southern Sun Sreser Skalinada Osobjava
Privatni Smještaj  |  Povijest Janjine  |  Kako Doći
 
(c)2005 Turisticka zajednica Janjina, developed by TolTeam